Om mig

Lena Roos skypebild 30Jag har många intressen och gör många olika saker, en mångsysslare.

Vem är jag? Jag är en kvinna som är i ständig utveckling, jag utvecklas och lär mig nya saker och jag vill dela det med andra!

Jag är en vägledare, projektledare, utbildare, coach/mentor som vill bidra till andras utveckling, jag vill ”hjälpa andra att hjälpa sig själva”. När jag arbetar med utveckling, strävar jag efter effektivitet, struktur, organiserar och ser på processen för förändringar. Jag inspirerar till fokus på styrkor och det positiva. Under drygt 28 år har jag arbetat med människors drivkrafter, projektledning, support och ledarskap.

Möten med människor har alltid intresserat mig, samtal, diskussioner, att hitta på nya maträtter i köket, ordna middagar, måltider och rörelse, använda kroppen och knoppen, träna Yoga, Mindfulness, Chigong, cykla och styrketräning. Är Yoga ledare på Friskis & Svettis. Fotograferar gärna i naturen och målar i akryl, Vedic Art. Mår bra av att skriva.

Bakgrund
Jag växte upp i Eskilstuna tillsammans med 2 bröder och mamma och pappa, som barn dansade jag, tränade redskapsgymnastik. Jag läste Kitty-böcker, gjorde egna små tidningar och lyssnade mycket på musik med kompisar. Ett år under gymnasietiden gick jag på High School i Kalifornien, USA. Jag har arbetat i IT-branschen, med
problemlösning och support, utbildning, som affärssystemkonsult, projektledare och teamledare. Jag har även arbetat som projektledare i tillverkande industri.
Jag var gift i 17 år och har en son som är född 2000 och två döttrar födda 1994 och 1992. Nu är jag sambo med en ny man och är mitt i livet och i förändringen att leva med vuxna barn.

Mitt företag heter ”mindyourspace”, för mig betyder det att du – vi alla ska vara varsamma om hur vi lever våra liv, vara vår egen bästa vän. Engelska ordet ”mind” översätter jag till att ta hand om, var försiktig och omtänksam – om dig och ditt liv – ”ditt space” – din tillvaro.