Juli 2018 – nystart

Du är unik! Ta vara på din tid, ge dig själv den energi och allt du behöver för att stråla!
Mind your space, det klingar fint och är värdefullt för mig. Översätter jag ”space” så kan det syfta på din tid, din arbetsplats, ditt boende, din fritid, dina relationer allt som du företar dig. Jag gör nu en nystart på min hemsida, jag vill hjälpa andra hjälpa sig själva! Jag har avslutat min anställning på TENTIO och fortsätter jobba på Mälardalens Högskola i Eskilstuna.

Jag älskar att skriva, resonera, diskutera, lära mig nytt, lära ut, prova nya saker, nya recept, nya restauranger, se nya filmer, besöka nya städer, möta nya människor. Jag vill dela med mig av min erfarenhet och mina upplevelser. Kanske kan det hjälpa dig vidare i ditt liv.

Jag kommer tipsa dig om innehållet i böcker jag läst, föreläsningar jag lyssnat på, tidningar, hur du kan komponera egna unika måltider, dela med mig av vackra bilder jag fotograferat och målningar jag målat.

Vill du redan nu läsa mer av det jag skrivit, läs vidare på dessa länkar.
http://tentio.com/2018/06/29/hej-da-vad-hander-nu/

Min bloggserie om att ”Våga vara operfekt”
http://tentio.com/2018/06/25/vill-du-ha-en-ny-turbovaxel-vaga-vara-operfekt-44/

Le – Lev Nu – Andas!
Tack Lena

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *