Vad är det som gör att du fortsätter att ha energi till nya dagar?

Min son har nu gått till skolan igen,  3 veckor och han verkar må bra i det nu. Otroligt skönt, kan inte riktigt lita på att det kommer förbi så. Det har fått mig att fundera på vad är det som gör att i egentligen går upp på morgonen, vad är det som ger oss energi att fortsätta nästa dag och nästa. Går det att mäta? Jag skulle vilja vet när och om han kommer nära sin gräns för att nu är orken, energin, lusten slut – nu blir jag hemma igen. Hur kan han parerar och förstå vad det är som gör att han nu har energi och får förnyad energi att gå upp/gå till skolan. Vad är skillnad nu jämfört med tidigare?

Detta går att likna med en utbränd, vuxens situation. Hur vet man när man är nära väggen? Vad är det som gör att jag håller mig ifrån den?

Vad tror du? Vad är det som gör att du fortsätter att ha energi till nya dagar?

2 reaktioner på ”Vad är det som gör att du fortsätter att ha energi till nya dagar?

  1. En fråga som tål att funderas på för oss alla 🙂 fast tillsammans med människor där man blir accepterad, bekräftad och omtyckt för exakt den man är…där mår man gott och får energi. Där man lyckas med sina föresatser, där man blir uppmuntrad och hjälpt till att lyckas 🙂

    Stort lycka till för sonen och dig Lena ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *